WAT DOEN WE

De vraag die de afgelopen tijd het meest gesteld werd is ongetwijfeld: zijn jullie een digitaal of een klassiek bureau?

Vanuit onze ‘If we were you’-visie knettert het dan even. 

Tuurlijk, we werken vooral digitaal, maar dat doen we niet omdat we een digitaal bureau zijn. We doen dat omdat onze klanten dat nodig hebben. We creëren en adviseren wat het best werkt voor onze klanten. En ja hoor, dat kan ook iets ‘in print’ zijn.

DIENSTEN

Strategische inzichten
We gaan je adviseren vanuit cijfers en vanuit onze ervaring: eerlijk, begrijpend, maar toch ook recht voor de raap. Een sterk imago creëren? Een duidelijke positionering bepalen? Als merk wil je eruit springen, een eigen identiteit opbouwen en (h)erkend worden voor je unieke eigenschappen. Via strategische positioneringworkshops, maken wij een duidelijk plan of een pakkende pitch om jouw doelgroep aan te trekken. Klaar om de wereld te bestormen? Wij alvast wel, if we were you.

Creatieve input
Oké, je hebt een prachtig product of dienst, je hele bedrijf is geweldig, maar hoe vertaal je dit naar duidelijke communicatie die even overtuigend is? Creativiteit to the rescue! Vlotte teksten en creatieve, mooie, krachtige beelden of complete concepten, aangepast aan het kanaal en de doelgroep, doen wonderen. Je klant zal het je zelf zo niet zeggen, maar hij kiest met zijn hart. Echt waar.

De juiste communicatiemiddelen
Je kunt het niet bedenken of we doen het. En je hoeft het ook niet te bedenken, dat doen wij ook voor je. Ooit stond hier een lijst met meer dan 50 tools, de dingen die we doen. Hoewel Google dat kon waarderen was de user experience van zo’n lijst niet geweldig. Jij bent onze user en wij vinden jou belangrijk. Geen ellenlange opsomming dus – sorry Google, we zullen het lijstje met tools op een landingspagina zetten. Van corporate communicatie tot employer branding, van productmarketing tot interne communicatie: snuister maar even in onze cases en ontdek zelf onze veelzijdigheid.

KMO-PORTEFEUILLE

If we were you is een gecertificeerd KMO-adviseur. KMO’s* kunnen daardoor steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van de onderneming verbeteren. In ons geval kan dat bijvoorbeeld het opstellen van een commmunicatieplan zijn.

Voor meer info, klik hier

* Een kmo is een zelfstandig bedrijf met minder dan 250 werknemers én met een jaaromzet van maximum € 50 miljoen óf een balanstotaal van maximum 43 miljoen. 

This site is registered on wpml.org as a development site.