Storytelling bedrijf

vergadertafel

Storytelling voor uw bedrijf

Storytelling is dé manier om uw doelgroep betrokken te laten raken in het verhaal van uw bedrijf. Vertel uw geschiedenis of missie op een herkenbare wijze en maak de gewenste emoties of handelingen los bij uw doelgroep. In de storytelling van uw bedrijf komt alles bij elkaar: uw slogan en het uiterlijk van de website, maar ook uw marketingactiviteiten en -uitingen. Laten we samen uw verhaal vertellen.

Met storytelling leren klanten uw bedrijf écht kennen

Storytelling wordt volledig in de klantreis verweven, waardoor het erg effectief wordt. Klanten, zowel nieuwe als bestaande, kunnen zich identificeren met uw merk door de rode draad die door al uw uitingen heenloopt. Dat is de ware kracht van storytelling voor uw bedrijf – uw verhaal duidelijk overbrengen op een authentieke wijze, door mensen te raken en te verbinden met uw bedrijf. Door middel van een diepgaand gesprek verduidelijken we uw corporate story aan de hand van klassieke verhaalelementen, zoals:

  • De held en diens wereld
  • Het conflict
  • De oplossing
  • De climax
  • Het moraal

Bekijk ook zeker eens onze uitgewerkte cases om een goed idee te krijgen van de effectiviteit van storytelling.


Creatieve campagnes
Een doeltreffend plan
Juiste positionering

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak bij de consultants in Mechelen

Bij If we were you zorgen we ervoor dat de storytelling van uw bedrijf staat als een huis, zodat u weet hoe uw communicatie ingericht moet worden. Als uw verhaal duidelijk is en een bepaalde emotie losmaakt, dan maakt dit de positionering van uw bedrijf veel eenvoudiger. Maak een afspraak met onze consultants in Mechelen om te bekijken wat uw verhaal voor u betekent. Bel naar +32 (0)15 284 900.

Anderen bekeken ook:

Communicatiebureau Mechelen | Creatief communicatiebureau B2B | Reclamebureau B2B

This site is registered on wpml.org as a development site.