Marketingadviesbureau B2B

vergadertafel

Marketingadviesbureau voor B2B

If we were you is een marketingadviesbureau voor B2B-bedrijven in het hartje van Mechelen. Wilt u graag nieuwe klanten aanspreken of meer engagement creëren bij uw huidig klantenbestand? Dan helpen we u graag verder met creatieve en strategische campagnes, die dat stapje verdergaan om uw marketingdoelen te bereiken.

Marketingadviesbureau: de positionering en strategie voor uw B2B-bedrijf

Wat doet u en voor wie? Hebben we gegevens van uw potentiële klanten en welke kanalen heeft u al? Wat zijn de USP’s van uw product of service en wat maakt uw bedrijf uniek. Vertrekkend van deze gegevens stellen we een marketing -en communicatieplan op.


Creatieve campagnes
Een doeltreffend plan
Juiste positionering

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

B2B-marketing, net iets complexer

In een B2B-omgeving beslist zelden één persoon. Er zijn triggers, beïnvloeders, adviseurs, beslissers, etc. Vaak communiceren we naar verschillende personen binnen een bedrijf, elke communicatie met specifieke KPI’s. Als marketingadviesbureau passen we dus vaak onze boodschap aan per doelgroep van uw B2B-bedrijf om maximaal effect te bekomen. Ook de visuele en creatieve vertaling van uw boodschap is vaak complex, maar dat vindt If we were you net de uitdaging!

Kom kennismaken met ons creatief en strategisch team

Heeft u al een aantal doelen voor ogen die u wilt bereiken met een juiste positionering en een effectieve B2B-marketingstrategie? Dan luisteren we als marketingadviesbureau graag naar de verwachtingen van uw B2B-bedrijf als u belt naar +32 (0)15 284 900. Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze cases.

Anderen bekeken ook:

Animatievideo | Corporate communicatie | Storytelling bedrijf

This site is registered on wpml.org as a development site.