Marketing strategie B2B

vergadertafel

Marketingstrategie voor B2B

Wilt u graag meer weten over de marketingstrategie en over een effectieve positionering ontwikkelen voor uw B2B-communicatie? Vertrouw dan op het team van professionals van If we were you met het ontwikkelen van een B2B marketingplan. We helpen graag met het vinden van een antwoord op al uw vragen. Samen creëren we een gepaste creatieve en strategische aanpak voor uw bedrijf die gebaseerd is op uw missie, visie en doelstellingen.

Hoe werkt een marketingplan: de positionering en strategie van uw B2B-bedrijf

Om een goede marketingstrategie voor uw B2B-bedrijf op te stellen, gaan wij aan de slag met onder andere de volgende vragen:

  • Wat doet u en voor wie?
  • Hebben we gegevens van uw potentiële klanten en welke kanalen heeft u al?
  • Wat zijn de USP’s van uw product of service en wat maakt uw bedrijf uniek?

Vertrekkend van deze gegevens stellen we een B2B communicatie- en marketingplan op waarmee we uw marketingpositionering sterk maken.


Creatieve campagnes
Een doeltreffend plan
Juiste positionering

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Een B2B-marketingstrategie is net iets complexer

In een B2B-omgeving beslist zelden maar één persoon over het opstellen van de marketingpositionering en het marketingplan. Er zijn triggers, beïnvloeders, adviseurs, beslissers en nog veel meer betrokken partijen. Vaak communiceren we naar verschillende personen binnen een bedrijf, elke communicatie gebeurt met specifieke KPI’s. We passen dus vaak onze boodschap aan per doelgroep om maximaal effect te realiseren. Ook de visuele en creatieve vertaling van uw boodschap is vaak complex, maar dat vindt If we were you juist de uitdaging! Wij geven u dan ook graag een gepast antwoord op al uw vragen, gerelateerd aan marketingstrategie of marketingpositionering in een B2B-context.

Kom kennismaken met ons creatief en strategisch team uit Mechelen

Heeft u al een aantal doelen voor ogen die u wilt bereiken met een juiste marketingpositionering en een effectieve B2B-marketingstrategie? Dan luisteren we graag naar uw verwachtingen als u belt naar +32 (0)15 284 900. Bent u benieuwd naar ons werk als marketingbureau? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze cases.

Anderen bekeken ook:

Marketingbureau | Communicatiebureau Mechelen | Marketingadviesbureau B2B

This site is registered on wpml.org as a development site.