If we were you ontwerpt smaakmakend promomateriaal voor Ben’s Bakery
Bekijk al onze cases

Ben's Bakery

If we were you ontwerpt smaakmakend promomateriaal voor Ben’s Bakery

If we were you ontwerpt smaakmakend promomateriaal voor Ben’s Bakery

Ben Leo is corporate development manager bij CSI Business Consulting, maar daarnaast is hij gepassioneerd door ‘Kurtos Kalacs’. Dat is een eeuwenoud Transsylvaans gerecht dat hij enkele jaren geleden op een marktje in Boedapest ontdekte.

In het diepe zuiden van Hongarije volgde hij een opleiding om de zoete, gekarameliseerde horentjes te leren maken en kocht hij het nodige materiaal om ze thuis zelf te kunnen vervaardigen.

Terug in België ging hij hiermee aan de slag, maar zijn job als consultant opgeven deed hij niet. De twee combineren leek hem immers een beter plan. Ben ontdekte dat zijn hobby, het maken van Kurtos Kalacs, de ideale gelegenheid biedt om managers te laten kennismaken met de leanmethodologie van CSI Business Consulting.

Tijdens een tweedaagse bij Ben’s Bakery laat Ben nu managementteams van grote ondernemingen kennismaken met de leanprincipes door hen Kurtos Kalacs te laten maken. Door samen te bakken, het bakproces te bekijken, te evalueren en bij te stellen waar nodig, verwerven de deelnemers inzichten over hoe de leanmethodologie een meerwaarde kan betekenen voor hun bedrijfsprocessen.

Ben zelf breekt een lans voor de leanmethodologie. En eens ze twee dagen al bakkend in het gezelschap van Ben hebben doorgebracht, doen de managementteams dat ook. In feite zijn zij dus het beste uithangbord voor de leanmethodes. Maar managers druk je vooralsnog niet af op een banner of een flyer.

Dus ging Ben’s Bakery met If we were you in zee. Voor het ontwerp van het logo, de website en de huisstijl maar ook voor het drukken van banners, merchandise en voor – hoe kan het ook anders – smaakmakende filmpjes. 🙂

IWWU - ontwerpen Ben's Bakery