HOE WERKEN WE

Of je nu exact weet wat je nodig hebt of nog zoekt naar een oplossing voor een specifiek probleem: wij helpen je zonder twijfel verder. 

We luisteren. Naar jouw verhaal. Waar staat jouw bedrijf of organisatie voor? Dat is een hele simpele, maar tegelijk ook een hele moeilijke vraag. Soms is dat gewoon de vraag die we samen met jou beantwoorden en volgt de rest vanzelf.

Als het over commerciële communicatie gaat, willen we meer weten: wat heb je al bereikt, wat weet je over je doelgroep, welke kanalen heb je zelf en waar wil je naartoe? Op basis van jouw input, maken wij een voorstel. Eentje met koffie en taart en goede resultaten. 

Hoe je met ons wil samenwerken, dat is voor iedereen anders. Wil je voor elke project een offerte? Fijn. Werk je liever aan een uurtarief? Ook goed. Dit zijn de onze:

  • Strategie: 125 euro
  • Concept: 125 euro
  • Grafisch design: 100 euro
  • Repetitief grafisch design: 90 euro 
  • Copywriting: 100 euro
  • Projectmanagement: 100 euro

KMO-PORTEFEUILLE

If we were you is een gecertificeerd KMO-adviseur. KMO’s* kunnen daardoor steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van de onderneming verbeteren. In ons geval kan dat bijvoorbeeld het opstellen van een commmunicatieplan zijn.

Voor meer info, klik hier

* Een kmo is een zelfstandig bedrijf met minder dan 250 werknemers én met een jaaromzet van maximum € 50 miljoen óf een balanstotaal van maximum 43 miljoen. 

This site is registered on wpml.org as a development site.