If we were you scoort met UX-design van double pass
Bekijk al onze cases

double pass

If we were you scoort met UX-design van double pass

Double pass adviseert voetbalploegen, -federaties en -leagues wereldwijd over het optimaliseren van hun jeugdwerking. Daar komen steeds meer applicaties bij kijken die op en naast het veld een duidelijk inzicht bieden in de resultaten en de progressie.

Onlangs ontwikkelde de sport- en IT-experten van double pass het platform CAMP, oftewel Club & Academy Monitoring Platform, in het kader van een project met de FIFA. Aan de hand van een wetenschappelijk model, uitgekiende algoritmes en een unieke technologie kunnen hun klanten nu niet alleen zien waar zij staan in hun begeleidingstraject, maar ook welke verbeteringen nog mogelijk zijn.

Dat vraagt natuurlijk om een intuïtief en gestroomlijnd design met duidelijke dashboards en een logische opbouw. Wij zetten elke verwarring buiten spel en gingen voor double pass aan de slag om de ultieme User Experience te creëren voor gebruikers. We ontwierpen nieuwe flows, frames met overzichtelijke dashboards en grafieken en scoorden met het uitpluizen van een logische structuur.

Double pass tackelde op zijn beurt de technische kant van het platform. En zo werd CAMP een 1ste klasse UX applicatie.

Eindscore double pass – If we were you: 1 – 1!