Creatief communicatiebureau B2B

vergadertafel

Creatief communicatiebureau voor B2B

If we were you is een creatief communicatiebureau in Mechelen, gespecialiseerd in marketing en communicatie voor B2B-bedrijven. Wilt u meer weten over marketingpositionering en een strategie ontwikkelen voor uw B2B-communicatie? Vertrouw dan op het team van professionals van If we were you. We helpen graag met het vinden van een antwoord op al uw vragen. We creëren samen met u een gepaste creatieve en strategische aanpak voor uw bedrijf.

Marketing en communicatie: de positionering en strategie van uw B2B-bedrijf omgezet in een plan

Wat doet u en voor wie? Hebben we gegevens van uw potentiële klanten en welke kanalen heeft u al? Wat zijn de USP’s van uw product of service en wat maakt uw bedrijf uniek. Vertrekkend van deze gegevens stellen we als creatief communicatiebureau een marketing -en communicatieplan op voor uw B2B-bedrijf.


Creatieve campagnes
Een doeltreffend plan
Juiste positionering

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

B2B-communicatie, net iets complexer

In een B2B-omgeving beslist zelden één persoon. Er zijn triggers, beïnvloeders, adviseurs, beslissers, etc. Vaak communiceren we naar verschillende personen binnen een bedrijf, elke communicatie met specifieke KPI’s. Als creatief communicatiebureau passen we dus vaak onze boodschap aan per doelgroep om maximaal effect te bekomen voor uw B2B-bedrijf. Bovendien is de visuele en creatieve vertaling van uw boodschap vaak complex en zorgt de GDPR-wetgeving ervoor dat data over uw doelgroep moeilijk te verkrijgen zijn, maar dat vindt If we were you net de uitdaging!

Kom kennismaken met ons creatief en strategisch team uit Mechelen

Heeft u al een aantal doelen voor ogen die u wilt bereiken met een juiste positionering en een effectieve B2B-communicatiestrategie? Dan luisteren we graag naar uw verwachtingen als u belt naar +32 (0)15 284 900. Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan zeker eens een kijkje naar onze cases.

Anderen bekeken ook:

Storytelling bedrijf | Reclamebureau B2B | Positioneringsstrategie

This site is registered on wpml.org as a development site.