Corporate communicatie

vergadertafel

Corporate communicatie

Corporate communicatie wordt steeds belangrijker. Uw potentiële klanten en werknemers zoeken niet enkel een product, service of job. Ze zoeken een bedrijf dat bij hen past en dat dezelfde waarden deelt. Ook voor investeerders en relaties is dit belangrijk. Heeft u hierbij hulp nodig? Vertrouw dan op onze experten in Mechelen! Zij stellen met veel plezier een diepgaand corporate communicatieplan of marketingcommunicatieplan voor u op. Zo hangt de communicatie over uw hele organisatie goed samen.

Wat is corporate communicatie?

Bij corporate communicatie zijn de identiteit van uw bedrijf en uw handelswijze de belangrijkste uitgangspunten om een goed marketingcommunicatieplan op te stellen. Hiermee positioneert u uw eigen visie aan de hand van verschillende doelstellingen. We starten met de interne betrokkenheid van uw bedrijf en uw medewerkers. Uw visie, missie en kernwaarden raken verankerd in het gedrag, de cultuur en de werkprocessen binnen uw bedrijf. Deze belangrijke pijlers van een corporate marketingcommunicatieplan worden bepaald door middel van een workshop. Hierbij is het belangrijk dat u de identiteit van uw eigen bedrijf duidelijk naar voren laat komen. Wat is belangrijk bij het neerschrijven van uw corporate positionering? Dat uw verhaal écht is, anders valt u door de mand.


Creatieve campagnes
Een doeltreffend plan
Juiste positionering

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Vertaal uw positionering naar een corporate marketingcommunicatieplan

In de volgende stap wordt vaak het corporate story gedefinieerd door middel van storytelling. Dit wordt tevens omgezet in beelden. Ten slotte bepalen we hoe en op welke kanalen we deze corporate communicatie zullen inzetten, wie uw doelgroepen zijn en welke boodschap we naar elk van hen zullen benadrukken.

Vertel ons uw verhaal

Wilt u graag de volgende stap zetten voor uw bedrijf en investeren in corporate communicatie en een marketingcommunicatieplan? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar +32 (0)15 284 900. Tijdens dit gesprek leggen wij graag onze werkwijze en filosofie aan u uit.

Anderen bekeken ook:

Creatief communicatiebureau B2B | Storytelling bedrijf | Communicatiestrategie opstellen

This site is registered on wpml.org as a development site.