If we were you zet pionnen uit voor Chess Capital -
Bekijk al onze cases

Chess Capital

If we were you zet pionnen uit voor Chess Capital

Het gezamenlijk geloof in waardebeleggen bracht Sam en Joël, twee heren met elk een karrenvracht ervaring in de bedrijfs- en de beleggginswereld, bij mekaar.

Ze zijn er rotsvast van overtuigd dat investeren in zogenaamd ondergewaardeerde aandelen, met name van bedrijven die goed presteren maar wat in de vergeetput van de beurs zijn terechtgekomen, gegarandeerd mooie rendementen oplevert.

Hun analyse is eenvoudigweg gebaseerd op hun eigen beleggingsstrategie die bijzonder succesvol bleek te zijn. Dus hebben ze de krachten gebundeld om met ‘Chess Capital’ een eigen beleggingsfonds op te richten, waar ze overigens ook zelf in zullen investeren.

Sam en Joël beloven hun investeerders om te werken volgens het ‘no cure no pay’-principe. Wat wil zeggen dat er enkel een managementvergoeding moet worden betaald wanneer er een rendement van 6 procent wordt behaald.

If we were you schreef met veel plezier mee aan dit innovatief durfverhaal. We ontwierpen het logo en de huisstijl, stelden samen de positionering op en schreven en ontwierpen de website en de investor slide deck. We maakten de uitnodiging voor hun Founding Partners Presentatie en zochten mee naar mogelijke investeerders.

IWWU - ontwerpen Chess Capital