VINCOTE

Corporate comunicatie en rekrutering.

If we were you werkt al lang voor Vinçotte en we doen zowel grafisch, conceptueel als social content werk. De onderwerpen zijn vaak supertechnisch en dat vraagt wel wat B2B kennis.

Nu werden we gecontacteerd door HR en meerbepaald rekrutering.

Vinçotte zorgt dagelijks voor de veiligheid van de maatschappij, van particulier tot industrie. Er is eigenlijk niets wat we kunnen bedenken dat niet door Vinçotte gekeurd wordt. Dagelijks zijn 2000 mensen voor ons aan het werk om alles veiliger en efficiënter te maken. Daarbij werd er de laatste 150 jaar een enorme technische kennis opgebouwd. Dat voel je  als je met een Vinçotter spreekt, dat hoor je als we ze interviewen over innovatie.

Als je interesse hebt in techniek is er daarom geen betere werkgever dan Vinçotte want interne kennisdeling is één van hun focuspunten.

Per divisie ontwikkelden we een conceptuele beelden die de rekrutering zullen ondersteunen maar die ondertussen ook gebruikt worden als corporate beelden dus terwijl we toch bezig waren ontwikkelde we ineens ook een nieuwe advertentiestijl en een volledige corporate presentatie.

This site is registered on wpml.org as a development site.