Case – Double Pass

DOUBLE PASS

Double pass adviseert voetbalploegen, -federaties en -leagues wereldwijd over het optimaliseren van hun jeugdwerking. Daar komen steeds meer applicaties bij kijken die op en naast het veld een duidelijk inzicht bieden in de resultaten en de progressie.

Onlangs ontwikkelde de sport- en IT-experten van double pass het platform CAMP, oftewel Club & Academy Monitoring Platform, in het kader van een project met de FIFA. Aan de hand van een wetenschappelijk model, uitgekiende algoritmes en een unieke technologie kunnen hun klanten nu niet alleen zien waar zij staan in hun begeleidingstraject, maar ook welke verbeteringen nog mogelijk zijn.

Dat vraagt natuurlijk om een intuïtief en gestroomlijnd design met duidelijke dashboards en een logische opbouw. Wij zetten elke verwarring buiten spel en gingen voor double pass aan de slag om de ultieme User Experience te creëren voor gebruikers. We ontwierpen nieuwe flows, frames met overzichtelijke dashboards en grafieken en scoorden met het uitpluizen van een logische structuur.

Double pass tackelde op zijn beurt de technische kant van het platform. En zo werd CAMP een 1ste klasse UX-applicatie.

Eindscore double pass – If we were you: 1 – 1!

If we were you geeft double pass de perfecte voorzet

Double pass begeleidt en adviseert wereldwijd voetbalclubs, liga’s en federaties in het optimaliseren van hun jeugdopleidingen. In hun klantenportfolio blinken namen zoals de Britse Premier League en de Duitse Bundesliga. Het bewijs van hun aanpak zien we vandaag in onze nationale ploeg waar er een pak talent rondloopt.

Om hen mee te helpen groeien op regionaal, nationaal en internationaal niveau nam If we were you hun huisstijl en website onder de loep. We startten met positioneringsworkshops en schreven een nieuwe pitch. We scoorden met een dynamisch beeldmerk en dito baseline, een uitgebreide website, animatiefilmpje en bijhorende promotionele items.

This site is registered on wpml.org as a development site.