Case – Destiny

DESTINY

If we were you brengt de Destiny-waarden in beeld

Je kan als bedrijf wel bepaalde waarden vooropstellen en een missie formuleren, maar die moet je dan ook echt uitdragen en waarmaken. Meer nog, het is vooral zaak dat je werknemers deze ademen. Maar dat is niet evident. Hoe komen die waarden in hun dagelijks leven terecht zonder dat het belerend wordt?
If we were you haalde de interieurarchitect in zich naar boven en kleedde Destiny warm aan met quotes op de muren die de waarden van het bedrijf in de praktijk omzetten. Op druk bezochte plaatsen zoals het koffieapparaat, de trap, de parking, de printer,… knipoogden we via woordspelingen naar de essentie van Destiny. Met oog voor de Destiny branding, uiteraard.

Naast de waarden zetten we ook het interne reilen en zeilen van Destiny zes keer per jaar in de kijker. Een digitale nieuwsbrief over upcoming activiteiten, teamevents, nieuwe collega’s en klanten.

Zo is iedereen helemaal mee. Letterlijk unified communications dus… as it should be.

Testimonialvideo’s voor Destiny. The making of…

Onder het mom ‘een enthousiaste klant is je beste reclame’ maken we voor telecom- en cloudbedrijf Destiny dynamische testimonialvideo’s. Met de camera in de hand laten we Destiny-klanten aan het woord. Ze vertellen over de oplossing die Destiny hen bood, het verloop van de samenwerking en de – meestal rooskleurige – toekomstplannen. Het resultaat is telkens een video van ongeveer een minuut die zowel op hun website als op sociale media, weliswaar verknipt tot korte fragmenten, kan gebruikt worden.

If we were you contacteert de klant in kwestie, regelt de afspraak, bepaalt het scenario en neemt het interview af. Voor het camera- en montagewerk nemen we een fijne, vaste freelancepartner onder de arm. Dankzij onze jarenlange samenwerking hebben wij niet meer dan een blik nodig om elkaar te begrijpen en aan te vullen. Om zo’n moment of fame perfect in te blikken zijn de nodige licht- en geluidchecks nodig – en soms ook een beetje angstzweet bij de geïnterviewde ;-).

Destiny en If we were you… as it should be

Op 15 jarige leeftijd richtte Samuel De Wever, samen met zijn broer Daan, zijn eerste telecombedrijf op. In 2008 startten ze Destiny, een mooi verhaal en een bedrijf met ambitie. De Belgische markt voor telecom voor KMO’s wordt gedomineerd door Proximus en Telenet die zich evenwel liever concentreren op de residentiële en de corporate markt. Resultaat: standaard telecompackages, te duur, niet aangepast aan individuele noden van een bedrijf.

Destiny doet het anders. De telecomspeler luistert naar zijn klant en stelt alleen voor wat een bedrijf nodig heeft of kan gebruiken om zijn werking te verbeteren. Zo maken ze bedrijven competitiever en meestal nog aan een lagere prijs. Dat vonden wij ‘telecom as it should be’. En dat werd dan ook meteen de baseline. Naast logo en baseline, zorgden we voor een website, jobwebsite, naamkaartjes, brochures, brieftemplate, omslagen, kantoorbranding, roll-up banners, testimonials, advertenties, productsheets, merchandising, office branding, interne nieuwsbrieven, etc.
Een hele boterham maar ook communicatie… as it should be.

This site is registered on wpml.org as a development site.