ARVAL

If we were you en route met Arval

Met een all-in leasingaanbod biedt Arval, het leasingbedrijf van BNP Paribas Group, bedrijven en particulieren gemoedsrust achter het stuur. Opdat ze zichzelf volledig zouden kunnen focussen op een zorgeloze mobiliteit voor hun klanten, doet Arval een beroep op If we were you. Zo werden wij op onze beurt hun all-in creatieve partner.

Zowel voor de leasing aan KMO’s als aan particulieren bedachten we een sterk campagnebeeld dat perfect aansluit bij de boodschap die Arval wil uitdragen in al zijn communicatie naar de verschillende doelgroepen: “Dankzij Arval rijd je met een gerust hart.”

Vanzelfsprekend dient Arval zich voor al zijn communicatietools te houden aan de huisstijl van moederbedrijf BNP Paribas Group. If we were you nam graag de uitdaging aan om binnen dit strak schema toch een unieke stijl te creëren die Arval typeert, maar nog steeds binnen het opgegeven kader past.

Alle communicatietools, zoals catalogi, online- en offlinebanners, onepagers, posters en brochures, werden vormelijk geüniformiseerd waardoor de boodschap van elke campagne altijd even helder en eenduidig bij hun B2B- en B2C-klanten terchtkomt.

Ook naar de toekomst toe zal If we were you zich als communciatiepartner blijvend inzetten om zowel ondernemers als privépersonen juist en attractief te informeren over het leasingaanbod van Arval.

This site is registered on wpml.org as a development site.